LIVE IT!

tidbits of my life

What is this LIFE about?

Okay, it’s my first blog in wordpress.. Quite interesting to start it.. hoho

Why did i choose to start a blog in the middle of assignments and responsibilities?

because i have something in my mind that i can’t tell everybody easily..

Seperti yang  pernah kukatakan ke beberapa orang pada hari ini.. i’m inspired by a sentences from a movie.. (The Ultimate Gift)..

“Life is about how you live it,

not about how you spend it..”

Wow,, sejenak aku ngerasa ‘ditampar’.. tiba2 i realized that so many times in my life yang udah aku spended by things that i can’t live within..

Apalagi akhir2 ini.. aku sendiri ngerasa kalau aku terlalu banyak menyibukkan diri dengan hal2 yang kemudian ga ku nikmati.. Semuanya bermulai dari keinginan gw buat menghabiskan waktu dengan kegiatan yang berguna dan melupakan seseorang.. Sampai gw sekarang nyadar udah ada di sini.. di duania yang amat berbeda dengan dunia yang pernau ku hidupi setahun atau enam bulan yang lalu..

Aku ga tau keputusanku itu benar atau salah.. Tapi aku tahu kalau harga yang harus ku bayar itu amat mahal.. Mulai dari kehilangan waktu bwt diriku sendiri sampai kehilangan sahabat..

Hari ini aku udah mendapat kepastian tentang sesuatu, yang walaupun pahit, tapi tetap melegakan.

Kepastian untuk tidak lagi melihat dan mengenang masa lalu..

Kepastian untuk tidak lagi menoleh ke belakang..

Kepastian untuk tidak lagi berharap pada seseorang..

Hmmm,, kayaknya semua orang mesti sadar untuk tidak sekedar menghabiskan hidupnya.. Kalau pada suatu saat ada yang baru menyadari hidupnya terjebak dalam rutinitas yang hanya bisa membuat dirinya lelah, maka all we have to do is try your best to enjoy it.. don’t spend more of your times to regret it.. because time is running out.. never stop..

Time..

if i could have one wish on my own,,

i will ask for ability to control the time,, take back everything that time has taken from me ..

2 comments on “What is this LIFE about?

  1. Mr WordPress
    November 6, 2007

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

  2. meliza766hi
    November 13, 2007

    waktu…… gak kan pernah kembali lagi…
    manfaat kan dengan baik ya sel, aq juga pernah kayak gitu.. heeheehe…
    blajar memanage waktu dengan baik……
    sibuk boleh, tapi jangan sampe melupakan sahabat kita..
    mungkin kita tidak bisa berada di samping sahabat kita setiap waktu , cz friend is not someone who always stand in our side but someone who always stay in our heart…

    smagt2 Sel =D,
    Gb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 6, 2007 by in My relational life.

Navigation

%d bloggers like this: